Tehoa jo vuodesta 2002

TeknoSeesam Oy

TeknoSeesam Oy on teknokemian alan asiantuntijayritys, joka pitkän kokemuksen omaavana palvelee niin kuluttajia kuin alan ammattilaisia. Tuotteet ovat myynnissä jälleenmyyjäverkoston kautta maanlaajuisesti. Verkostoon kuuluu tunnettuja rakennus- ja rautakauppa-alan yritysketjuja sekä yksittäisiä yrittäjiä mm. siivous- ja lvi-alalta.

Yhtiön toimialaan kuuluu teknokemian tuotteiden valmistus, markkinointi ja myynti sekä kiinteistönhoitotuotteiden sekä kemikaalien maahantuonti. Haluamme saattaa markkinoille hyviä ja luotettavia tuotteita, jotka helpottavat siivous- ja kunnossapitotyötä ja ovat käyttöohjeita noudattaen tehokkaita ja turvallisia käyttää.

TeknoSeesam® on myös yrityksemme oma tuotemerkki, jonka laatu ja toimivuus on meille tärkeää. LVI-alan liikkeet ympäri Suomen ovat testanneet tuotesarjaa jo yli vuosikymmenen ajan. Kiinteistönhoito-alalla esimerkiksi viemärinavaustuotteet ovat ammattikäyttäjien suosiossa antaen tuotteelle uskottavan ja laadukkaan maineen toimivuutensa osalta.